The Green Box House in the Green!

The “Green box” project by Act_Romegialli is a renovation of a small disused garage transformed into a gorgeous weekend house by completely wrapping the building with climbing vegetation. Situated on the slopes of the Italian Alps the structure is composed with lightweight metal and steel wires wrapping the existent volume and transforming it into a tridimensional support for the climbing vegetation.

Inside the pavilion are organized a room for the gardening tools, great passion of the owner, an area for cooking and a space for conviviality. Materials are left rough and simple; galvanized steel for the kitchen, larch planks for flooring and big sliding doors, windows in unpainted galvanized steel, simple pipes for the water supply.

the-green-box-house

A small green shelter in the vegetation, privileged observation point of the changing of the seasons of the surrounding park. Park that is left wild in some areas and in other transformed into garden of flowers or simple green space, punctuated only by beautiful nude rocks scattered in the property.

the-green-box-house-2

the-green-box-house-3

the-green-box-house-4

the-green-box-house-5

the-green-box-house-6

the-green-box-house-7

the-green-box-house-8

the-green-box-house-9

the-green-box-house-10

the-green-box-house-11

www.actromegialli.it