mirror outhouse by madeleine blanchfield architects featured

Mirror Outhouse in the Middle of Lush Forest [Kangaroo Valley]

A glass cube in the middle of lush forest imagined by Madeleine Blanchfield Architects is an example of how to minimize human interference into natural landscape.

Located a walk down the hillside from a forest cabin, the outhouse bathroom is a geometrical structure that stays almost invisible during the day. Glass, see-through walls allow to enjoy the surrounding 360 degree view for bathroom’s users and offer a genuinely sanctuary feel.

mirror outhouse by madeleine blanchfield architects
mirror outhouse by madeleine blanchfield architects
mirror outhouse by madeleine blanchfield architects
mirror outhouse by madeleine blanchfield architects
mirror outhouse by madeleine blanchfield architects
mirror outhouse by madeleine blanchfield architects
mirror outhouse by madeleine blanchfield architects

www.madeleineblanchfield.com




EXPLORE DEEPER