· ARCHITECTURE ,INTERIOR DESIGN ·

Penthouse with a Pool in Tel Aviv
Pitsou Kedem Architects brought the outdoors in, albeit urbanely, when they designed this penthouse in Tel Aviv.

· INTERIOR DESIGN ·

Duplex in Madrid by Lorenzo Castillo
Spanish antiques dealer and interior decorator Lorenzo Castillo appoints this residence in Madrid with his madcap mix of art and interiors. Enter and a sea of blue greets you

· INTERIOR DESIGN ,TRAVEL ·

Hoi Polloi Ace Hotel [London]
Fade into the madding crowd at Hoi Polloi, Ace Hotel London’s trendy all-day brasserie. A flower-shop entrance belies the space’s masculine interiors.

· INTERIOR DESIGN ·

The Cosy Club [England]
That an in-house team styled this Restaurant and Bar Design Awards nominee is inspiring to all home decorators. Located on the ground floor of the old Dean Clarke Hospital in Exeter, The Cosy Club is a large, theatrical and

· INTERIOR DESIGN ·

Studio Oink [Germany]
Written by Bruno Tatsumi German designers Lea Korzeczek and Matthias Hiller are the creative directors of Studio Oink, based in Wiesbaden, Germany. They specialize in creating stunning concepts for interior ...

· ARCHITECTURE ,FEATURED ,INTERIOR DESIGN ·

Hyperlocal Bar in Germany
Veteran bartender Matthew Bax is against the Americanization of cocktail bars. His new spot, Gamsei, in Munich adapts hyperlocalism to mixed drinks.

· INTERIOR DESIGN ·

Museum Restaurant by Studioilse
    London’s Studioilse turns out another excellent study in eclecticism, this time, in Hong Kong. Duddell’s, a restaurant and gallery in the Shanghai Tang Mansion, serves Michelin-starred Cantonese food to a members-only crowd.

· DESIGN ,INTERIOR DESIGN ·

Beach House in Milan
This industrial building in Milan has been turned into a stunning modernist home. The house, which was designed by architect and designer Joanna Grawunder, is located on the outskirts of Milan.

· INTERIOR DESIGN ·

Attic Bar in Belarus
Lithuanian studio Inblum Architects made a bar out of the attic of an old house in Minsk, Belarus. Leaving some of the original brick walls exposed, they fit wooden slats all over the pre-war space, some of which function as coat racks and shelves.