· ARCHITECTURE ,INTERIOR DESIGN ·

Donny’s Bar in Sydney
Sydney-based architecture firm Luchetti Krelle created a intrepid mélange of neo-rustic elements inside a Chinatown-lite inner shell; making the best of a tight budget and successfully nailing the NY-Loft concept ...

· ARCHITECTURE ,FEATURED ·

Portuguese Farmhouse : Casa No Tempo
Aires Mateus Architecture Firm, together with the owners João and Andreia Rodrigues, transformed an old family farm into a modern retreat in the rural landscape of the Alentejo region of ...

· ARCHITECTURE ·

Storage Design Serves as Furniture in this Japanese Loft
Yo Shimada of Tato Architects takes a 1,000 square foot living space on three floors in Itami, Japan and uses his Japanese sensibility to find the most practical and design conscious solution to bringing this space to life.

· ARCHITECTURE ,FEATURED ,INTERIOR DESIGN ·

Box House by 1:1
Brasília-based architecture firm 1:1 achieved the feat of balancing a daring concrete exterior with eclectic interior design for the, unsurprisingly named, Box House.

· ARCHITECTURE ·

Case Inlet Retreat
Seattle-based MW Architects created Case Inlet Retreat, a cabin worthy of praise for its uncomplicated and gorgeous design.

· ARCHITECTURE ·

Minimalist Loft Space by Airhouse Design Office
This minimalist loft in Yoro, Japan, was designed by the architecture studio Airhouse Design Office, based in Gifu, Japan.

· ARCHITECTURE ,FEATURED ,INDUSTRIAL DESIGN ·

House of Vans, London
Railway tunnels turn into London’s first indoor skatepark as part of Vans’ latest exciting project. The famous Old Vic Tunnels under Waterloo station have recently re-opened as the House of Vans.

· ARCHITECTURE ,TRAVEL ·

Guatemala Beach House
The Guatemala Beach House project is located on the site of a 1950’s beachside development on the Pacific coast of the country. An area that keeps slowly evolving and expanding outwards to the sea.

· ARCHITECTURE ·

DI Telegraph by Archiproba
Moscow-based architecture firm Archiproba took on the challenge to adapt a 1927 building that went through many years of abandon and misuse for DI_Telegraph. The final results is a concise and efficient workspace perfectly suited to the constructivist features the great construction showcases.